top of page
sissel web.jpg

"En merkevare er så mye

mer enn en logo!"

 

Sissel Hovden

 

COACHING OG MENTORING

Står du fast i utviklingen av din egen merkevare
eller er du alene i en markedsavdeling?


Da kan Sissel hjelpe deg videre til å få omsatt visjoner og mål til handling. 

 
Sissel brenner for IDENTITET etter over 20 år med det som fagfelt. Hun er i tillegg NLP Business Practitioner innenfor kreativ ledelse / selvledelse. Hun har coachet flere gründere og enkeltpersoner som forvalter en merkevare eller skal starte sin egen. Hun har selv funnet frem til det som er egen kjerne gjennom å bruker egenutviklede kreative verktøy kombinert med designmetode.
Hennes tilnærming til coaching er derfor unik.


Ta kontakt for en prat om hvordan vi sammen kan skape den helt unike identiteten til din merkevare!
Skjermbilde 2021-09-20 kl. 11.39.38.png

KIKI PLESNER-LÖFROTH

"Sissel er dyktig på å samle trådene og fokusere på det som er viktig og riktig for å spisse min merkevare. Ved hjelp av lekne og relevante prosesser tydeliggjør hun det som er mine styrker. Jeg liker godt at hun ikke er for “låst” til modeller men går dynamisk frem tilpasset mine behov.”

DSC_4369.jpg

TONE TODALSHAUG

«Mot slutten av 2019 bestemte jeg meg for å satse fulltid på egne ressurser, og samtidig tydeliggjøre merkevaren til firmaet mitt som jeg hadde hatt i flere år. Også når du selv er coach og veileder, kan det være utfordrende å se seg selv utenfra, og jeg ønsket å finne noen som kunne bistå meg på veien mot en tydeligere satsing, merkevare og identitet. Jeg fikk Sissel Hovden varmt anbefalt som en som er dyktig på å finne retning og ikke minst se sammenhengen mellom kompetanse og personlige egenskaper. Etter kun noen få uker i en givende men krevende coachingprosess, sitter jeg igjen med en helt unik nettside og en tydelig retning for veien videre! Sissel har hjertet med seg i arbeidet sitt og er raus med tiden siden. Hun har fulgt meg tett opp og pushet meg videre. Både som coach, designer og merkevarerådgiver gir hun av seg selv i hvert eneste møte. Sissel Hovden ble førstevalget da jeg etter hvert ønsket å designe ny logo og nettside. Hun anbefales varmt, dessuten kjenner hun meg og tjenestene mine godt. Responsen etter at jeg lanserte nettsiden har vært veldig positiv! Jeg kan varmt anbefale Sissel til alle som ønsker å følge drømmen om å bygge sin egen merkevare. "

DSC_0188-lang_edited_edited.jpg

MARIANNE STØRSETH

"Sissel har coachet meg på merkevarestrategi med spesielt fokus på merkevarehistorie i forbindelse med etablering av nytt selskap. I tillegg utviklet hun konseptfoto til Kvantesprang. 

 

Sissel ser helhet og er opptatt av kvalitet. Hun er en dyktig coach som utfordrer, og har god kunnskap om merkevarebygging.

 

Jeg gir henne de beste anbefalinger."

Kvantesprang har nå blitt en samarbeidspartner på bærekraftsprosjekter.

Ta kontakt for en gratis innledende samtale, så ser vi om vi kan skape merkevaremagi sammen!

KONTAKTSKJEMA

Takk for at du tok kontakt!

Vi svarer deg så snart vi kan.

bottom of page